KIES VOOR EEN VINDBARE WEBSITE

SEO

Je hebt websitebouwers en websitebouwers. Uiteindelijk staat of valt de kwaliteit van een website altijd bij de kwaliteit van de bouwer. Dat zie je vaak niet aan de buitenkant af. Een website kan er super mooi uitzien, terwijl hij slecht gebouwd is. En doordat hij slecht gebouwd is, is hij vervolgens ook slecht vindbaar. Wist je trouwens dat de score in de zoekresultaten op het internet afhankelijk is van de volgende drie componenten: bouw website, inhoud tekst en populariteit op social media?

Responsive website beter leesbaar én beter vindbaar
Voor de vindbaarheid en leesbaarheid van je website is het belangrijk dat hij responsive is. Daarmee wordt bedoeld dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Omdat de website beter leesbaar is, blijven de bezoekers langer op de website hangen en is de kans groter dat de bezoeker overgaat tot de actie die jij voor ogen hebt. Hij belt bijvoorbeeld met jullie bedrijf, bestelt een product via de webshop of laat zijn mailgegevens achter voor meer informatie.

Website beter vindbaar dankzij SEO
Optimale teksten leveren een belangrijke bijdrage aan de score in de organische zoekresultaten. Een hoge positie in deze zoekresultaten is gratis. Wij hebben ruimschoots ervaring in het schrijven van SEO teksten voor websites en vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

De pagina van een website bestaat uit:
• hoofdstukken (paginatitels)
• kopteksten (headers)
• dik geschreven tekst
• zoekwoorden (2-5%) op belangrijke plaatsen op de webpagina
• minimaal 250 woorden

 

AMBITIEUS, VEELZIJDIG & PERSOONLIJK

Make My Bizniz