ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

voor MKB

Ben je op zoek naar flexibele administratieve ondersteuning? Iemand die je gehele administratie op poten zet en vervolgens op orde houdt? Maak gebruik van de diensten van Make My Bizniz Administratie en ervaar hoe je kostbare tijd overhoudt voor je eigen business! Wij verzorgen de gehele administratie op freelance basis en maken daarbij gebruik van moderne online administratie software. Als je ons inschakelt voor administratieve ondersteuning hoef je niemand in loondienst te nemen en betaal je al helemaal geen loonbelasting, ziektekosten of vakantiegeld. En als het wat rustiger is, komen we gewoon niet of minder frequent. Dat is onze kracht en jouw voordeel!

Administratieve ondersteuning tegen gunstige tarieven
Als administratiekantoor hebben wij veel ervaring in de ondersteuning van met name MKB-bedrijven. De ervaring leert inmiddels dat onze flexibele werkhouding en gunstige tarieven zeer worden gewaardeerd. Ook als het vaste personeel een helpende hand kan gebruiken en een administratieve achterstand moet worden weggewerkt, kun je op ons rekenen! We bekijken dan ook meteen hoe we de administratie zo kunnen organiseren dat een dergelijke situatie zich in de toekomst niet meer voordoet.

Begeleiding boekhouding
Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Als het je ambitie is om de boekhouding helemaal zelf uit te voeren, begeleiden wij je daar graag bij. Het begint met het organiseren van de administratie: nota’s, facturen, bankafschriften en ga zo maar door. De gegevens van deze documenten moeten worden verwerkt in een boekhoudkundig programma. Allemaal niet zo ingewikkeld, je moet het gewoon een paar keer gedaan hebben. Als je wilt blijven wij de regie houden!

De volgende werkzaamheden regelen wij voor je:
• opzetten en verwerken van de personeels-, salaris-, of financiële administratie
• debiteuren- en crediteurenadministratie
• de omzetbelastingaangifte
• het samenstellen van een ondernemersplan
• periodieke rapportages
• liquiditeitsprognoses
• begrotingen
• de jaarrekening
• communicatie met bankinstellingen, belastingdienst enzovoorts

Neem via 06-53941682 contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

AMBITIEUS, VEELZIJDIG & PERSOONLIJK

Make My Bizniz