ONDERSCHEIDENDE EN VERNIEUWENDE

PR-Campagne?

Op zoek naar een onderscheidend concept? Een vernieuwende manier om je product of dienst in de markt te zetten? Zodat je iets losmaakt bij bestaande én nieuwe doelgroepen? Wij denken graag met je mee! Of het nu gaat om het neerzetten van een nieuwe huisstijl, een nieuwe productlijn of een nieuw sausje over een bestaande campagne. Als je met ons in zee gaat, ben je verzekerd van een onderscheidende, vernieuwende aanpak. Daar gaan wij voor. Voor minder doen wij het niet.

Kracht van herhaling
De kracht van communicatie is de herhaling. Eenduidige communicatie die frequent wordt ingezet, wordt uiteindelijk herkend. Natuurlijk is het daarbij SLIM om in te zetten op verschillende communicatiemiddelen (website, advertenties, persbericht, billboard, nieuwsbrieven, flyers, berichtjes op Twitter, Facebook en LinkedIn, sponsoring, enz.). Uiteindelijk gaat het erom dat de timing doordacht is en alle inspanningen elkaar versterken.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact met ons op en dan komt de rest vanzelf. Het zetten van die eerste stap is misschien wel bepalend voor de toekomst van jouw business!

 

AMBITIEUS, VEELZIJDIG & PERSOONLIJK

Make My Bizniz