ALS JE HET NIET ZELF WILT OF KUNT

Budgetcoach

Het is fijn dat er een budgetcoach is, want niet iedereen heeft iets met cijfers. Helemaal niet erg, als je er maar wel voor zorgt dat jouw privé administratie op orde is. Bijvoorbeeld op de momenten dat je belastingaangifte moet doen, als je een nieuw huis wilt kopen of als jij of je partner een eigen bedrijf wil opstarten. In het laatste geval brengt de budgetcoach alle kosten in kaart en bekijkt zij samen met jou waar je eventueel op kunt bezuinigen. Het grote voordeel is dat deze aanpak sowieso leidt tot het maken van bewuste keuzes, waardoor je onderaan de streep altijd meer overhoudt. Daarbij komt dat de budget coach op voorhand kan inschatten hoeveel je eventueel op je vermogen kunt interen om je bedrijf van de grond te krijgen.

De budget coach: handige coach voor als je wat ouder bent
Zeker als je wat ouder bent, is het fijn iemand te hebben die je financiële administratie uit handen neemt. En je bovendien bijstaat als je een belangrijke beslissing moet nemen. De budgetcoach zorgt ervoor dat je altijd precies weet waar je financieel aan toe bent en dat is wel zo fijn.

Budget coach bij schuldsanering
Bij schuldsanering brengt de budget coach de schulden in kaart. Pas daarna kunnen er duidelijke afspraken met de schuldeisers worden gemaakt. De budgetcoach begeleidt je vervolgens bij het nakomen van de gemaakte afspraken. Door het inrichten van een degelijke financiële administratie streven wij ernaar dat dergelijke problemen zich in de toekomst niet meer voordoen.

Meer weten?
Neem vrijblijven contact met ons op.

 

AMBITIEUS, VEELZIJDIG & PERSOONLIJK

Make My Bizniz